Regler och Villkor BaraBonus.se

Följande villkor och regler förklarar hur användare kan ta lagenlig brukning av BaraBonus.se. Vi ger mer information om sajten och dess syfte på denna Om Oss-sida.

Vänligen läs genom följande information noggrant. Genom användning av vår sajt, godkänner du villkoren för användning. Använd inte sajten om du inte samtycker med användarvillkoren. Läs även vår Integritetspolicy och cookieshantering, som vidare förklarar hur vi behandlar den personliga information som vi får in från användare.

Sajtens innehåll

Innehållet som vi förser på denna sajt är för informativ och allmän information enbart. Användning av sajten är kostnadsfri.

Innehållet skall inte användas för olagliga aktiviteter och användare är ansvariga för att avgöra om dem är över den lagliga åldersgränsen för casinos i deras jurisdiktion.

Vi strävar efter att tillhandahålla korrekt innehåll, recensioner, nyheter och erbjudanden. Däremot, innehållet som erhålls är enbart för informationssyfte och ska accepteras av våra användare på egen risk. Tredje parter kan ändra eller avsluta erbjudanden som vi visar, när som helst.

Vi uppdaterar kontinuerligt vår sajt med nytt innehåll eller design, men kan inte garantera ett innehåll fritt från avvikelse. Innehållet på vår sajt kan vara inaktuellt vid obestämd tid, och vi är inte skyldiga att uppdatera.

Begränsning av vårt ansvar

Vi hålls inte ansvariga gentemot användare för någon förlust eller skada som uppstått genom användning av sajten och är inte ansvarig för några uppkommande fel från:

  • Oförmåga att använda sajten
  • Användning av eller tillit av det innehåll på vår sajt
  • Förlust av vinst, försäljning, affärer eller intäkter
  • Förlust av affärsmöjlighet, goodwill eller rykte

Immateriella rättigheter hos BaraBonus.se

Vi är ägare och licensinnehavare för immateriella rättigheter på sajten och allt underlag som publiceras här. Innehållet är skyddat av upphovsrättslagar och föredrag från det jurisdiktion som du når sajten från. Det är inte tillåtet att använda någon del av innehållet på vår sajt för kommersiellt bruk.

Vi tillåter endast användning av vår sajt för privat bruk. Du godkänner att aldrig använda sajt för kommersiellt eller affärsmässigt syfte, och vi har ingen skyldighet vid förlust av vinst eller förlust av verksamhet.

Vi reserverar oss rättigheten att neka förfrågningar om borttagning av innehåll, om inte innehållet anses som oetiskt, falskt, diskriminerande, sexuellt inriktat, hotfullt, strider mot personers integritet eller överträdelse av en internationell lag.

Virus

Vi garanterar inte att sajten är säker eller fri från virus. Användare är ansvariga för att skydda sina egna enheter från virus och skadeprogram. Vi hålls inte skyldiga för någon form av förlust eller skada orsakad av virus, överbelastningsattack, eller någon annan teknologiskt skadligt underlag som kan påverka datorns utrustning, datorprogram, data eller annat skyddat material kopplat till din användning av vår sajt eller till din nedladdning av något innehåll på den, eller på någon webbsida som är länkad till den.

Vi accepterar inte något försök att missbruka vår sajt och medvetet implementera skadeprogram eller attackera sajten. Relevant myndighet för rättsväsendet blir informerad och din rätt att använda vår sajt upphör omedelbart.

Externa länkar och källor

Där vår sajt innehåller externa länkar till andra webbsidor och källor som sker från tredje parter, är länkarna endast erbjudna för informationssyfte. Majoriteten av länkarna är riktade till våra affärspartners, vilka erbjuder tjänster för online spel. Vi har ingen kontroll över det innehåll som visas på dessa sajter och tar inget ansvar för sajters innehåll som länkar till vår sajt. Vi är inte skyldiga för någon förlust eller skada som kan uppstå vid din användning av dessa sajter.

Användare är tillåtna att länka till vår sajt, förutsatt att det är gjort på ett rättvist och lagligt sätt, som inte utnyttjar eller skadar vårt rykte. Du får inte lov till att skapa en länk till vår sajt på någon sajt som inte ägs av dig själv eller olagligt associerar den här sajten med din egna sajt utan tidigare godkännande. Vi reserverar oss rätten att upphäva tillstånd om länkning utan förvarning.

Vi erhåller rätten att ändra våra användarvillkor när som helst genom att uppdatera information på den här sidan. För bästa användning, kolla regelbundet den här sidan på sajten för eventuella förändringar.

För att kontakta oss på BaraBonus.se, vänligen använd formuläret här.