Bethard har värvat Ibra

Bethard får ny ambassador

Bethard har idag gått ut med en fantastisk nyhet som tar sportsbetting-världen online med storm! Bethard har det stora nöjet att presentera en ny ambassadör och delägare i form av ingen mindre än Zlatan Ibrahimovic. Bethard är en sportsida där vinnare vågar mer. Med detta fantastiska nyförvärv kommer man att satsa alla kort på att bli den bästa sportbettingsajten.

Bethard presenterar sin nya delägare och ambassadör

Idag är det en enastående extraordinär dag i sportvärlden och för odds online! Bethard är ett litet tufft sportsbettingföretag som är mäkta populärt bland svenska spelare. Idag har vi på BaraBonus fått ta del av en världsnyhets som gäller Bethard och Zlatan. Behard mycket stolta och kan idag presentera nästa steg, som ska ta dem mot högre höjder. Samarbetet med sin nye ambassadör och delägare – en viss Zlatan Ibrahimovic! Det finns nog inte många människor i världen som inte känner till det namnet och att han är en av världens främsta fotbollsspelare. Hans karriär är och har varit både lång och enastående och fortsätter nu sin resa tillsammans med LA Galaxy.

Samarbetet med Ibra tar Bethard mot toppen

Erik Skarp är grundare och VD för sportsajten Bethard. Självklart har han fått träffa legendaren Zlatan och diskutera det framtida samarbetet. Bethard har lyckats med konststycket att knyta ett samarbete med Zlatan, vilket inget spelbolag har lyckats med tidigare. Det är faktiskt en världsnyhet i sig och man kan såklart fråga sig vad det var som gjorde att Zlatan fastnade för Bethards affärsidé. Fotbollsproffset sägs ha fastnat för det sätt som spelbolaget kommunicerade på och självklart har även vinnarinstinkten spelat stor roll. Bethard är kända för sin tuffa attityd och fokus på att vara en sportsidan för vinnare. Zlatan å sin sida är en välkänd profil när det gäller att vara målinriktad och endast ha vinst i sikte. Detta är ett hett helhetskoncept som definitivt kommer att ta Bethard upp i toppen när det gäller bästa oddssida.

Varumärket Bethard utvecklas

I sin intervju med Zlatan, delar även Bethards VD med sig av den förändring som kommer att ske när det gäller själva varumärket. Bethard är ett mycket starkt varumärke och det råder inga tvivel om vad det står för. Dock kan det kanske bli lite för mycket av det goda och man förknippas endast med en hård och tuff attityd. I den nya satsningen och med samarbetet med Zlatan, vill man på samma gång presentera Bethard med en något mjukare attityd. Man kommer att behålla loggan som är i form av en knuten näve. Denna logga står för en “fist bump” som är en vänlig hälsning eller segergest när favoritlaget i fotboll vinner!

Missa inte spelbolagets nya reklamfilm som gick live igår kväll. Filmen har regisserats av Felix Herngren, så vi har stordåd att vänta i samband med den nya reklamfilmen från Bethard!

Besök Bethard Casino

© 2013-2018 BaraBonus.se