Gratis Bingo Bonus utan insättning

En bingo bonus utan insättning, eller en gratis bingo bonus som vi också brukar säga, är helt enkelt en bonus som du får utan insättningskrav direkt vid registrering. Det är en perfekt bonus för dig som inte känner sig riktigt hemma på en bingosajt och som vill testa på lite innan du sätter in pengar. Du kan ju faktiskt dessutom gå därifrån med en stor vinst om du har turen på din sida!

[bonus type=gratisbingo]

Varför får man en gratis bingo bonus?

Det är en riktigt bra fråga men faktiskt inte ett speciellt svårt svar. Det finns massor av bingosajter där ute och konkurrensen om dig som spelare är dödande. Därför använder de denna typ av bonus för att locka in dig som spelare att testa på deras bingo istället för konkurrentens.

Är en bingo bonus utan insättning en bra bonus?

Det är lite svårt att säga vad som är en bra och vad som är en dålig bonus eftersom alla spelare tyckter olika. Smaken är som baken, delad som man brukar säga. Men överlag tycker jag att bonusar utan insättningskrav är riktigt bra bonuasr då det ger dig en vinstchans utan att behöva riskera en krona. Och det kan ju inte vara fel, eller hur? Men chansen att gå därifrån som vinnare är relativt liten då du behöver omsätta vinsterna ett antal gånger om det är så att du vinner. Omsättningskraven varierar mellan olika bingosidor men runt 30 gånger vinsten brukar du behöva omsätta.

Vad är skillnaden mellan en traditionell bonus mot en gratis bonus?

Skillnaden är enkel, när vi snackar om en bonus utan insättningskrav är det just en bonus utan krav på insättning. Du får den direkt när du registrerar dig helt enkelt. En bingobonus brukar annars triggas av en insättning, till exempel kan din insättning dubblas upp till 1000 kronor. Läs mer om bingo bonusar här.