Ny bonusfuktion och extra pengar att spela för!

bethard bonus

Prova den nya unika bonusfunktionen hos Bethard

Har du hört talas om Quickspin Achievements? Det är en ny funktion i spelautomaterna från Quickspin, som du bland annat kan spela på hos Bethard. Funktionen gör att du kan samla ihop tokens i spelet, som du sedan kan använda för att trigga spelets bonusfunktion! Har du någonsin önskat att kunna landa fler bonusspel under tiden du spelar så har din dröm precis uppfyllts.

Den här nya funktionen gäller endast i utvalda spel från Quickspin. Du ser om spelet har funktionen genom att den är märkt med en guldfärgad token-symbol. Varje spel har sina egna unika achievements som är kopplat till spelets övriga funktioner. Ett exempel är Sakura Fortune där achievements är kopplat till spelets wilds. Genom att landa wilds på hjulen samlar du achievements i fyra olika nivåer. Varje uppnådd nivå ger dig en belöning.

Det här är ett helt nytt sätt att spela på och Quickspin är den första spelleverantör att införa något liknande i sina spel. Gillar du slots med bra bonusfunktioner så är det här något du måste testa. Just nu är ett extra bra tillfälle att göra det hos Bethard, eftersom att du också får en bra välkomstbonus.

Få 100 % extra att spendera hur du vill på Bethard

Bethard erbjuder inte bara spelautomater utan också live casino och sportsbook. Alla tre produkterna håller extremt bra klass, och söker du en spelportal med mycket variation där du kan spela på många olika saker så är Bethard spelportalen för dig.

Gör en insättning hos Bethard idag genom våra länkar och få 100 % extra upp till 8500 kr + 75 free spins. Omsättningskravet för såväl bonus som vinster från free spins ligger på 45 gånger.

Besök Bethard redan idag >>