Bingo bonus – Lista över nätets bästa bonusar för bingospelare

Som du förstår när du läst rubriken är detta en sida där vi listar bäst bingo bonusar för dig som svensk spelare. Det handlar såklart om onlinebingo.

[bonus type=bingobonus]

Bingobonus är precis vad det låter. En bonus för bingo spelare. Då ställer vi oss frågan, vad är en bonus? Man skulle kunna säga att en bonus är som rea i en butik. En ännu bättre förklaring skulle kunna vara “prova på” eller få “extra på köpet”. För att förklaringen skall bli så bra som möjligt skall vi specificera vad för bonus vi menar.

Bingo utan insättning

En gratis bonus är precis som det låter. Man får något gratis. Varför får man det gratis? Du får bonusen gratis för att du skall kunna testa på Bingot utan att själv behöva öppna plomboken. Om Bingot är bra och du trivs med ett bra bingo är du säkert villig att forsätta att spela där. Det är därför spelbolaget har gett dig en gratis bonus från början. Det är förhoppningen på att du skall stanna kvar hos dem. Måste man stanna kvar? Nej, absolut inte. Du skall självklart ta så många bingobonusar du bara kan. När du använder en gratis bonus på ett bra casino som du själv tycker om stannar du kvar tills så länge du trivs på Bingot. När du tröttnat börjar du leta nya bingo bonusar för att hitta ett annat bingo du gillar.

Insättningsbonus

Spelbolagens största önskan är att du skall sätta in pengar. Precis som Ica vill att du skall köpa så mycket mat som möjligt. Dem vill därför ge dig något extra utöver pengarna du satt in. Lite som en belöning för att du skall sätta in pengar. Vad du får som belöning varierar stort. Det vanligaste är att du får extra pengar utöver som du sätter in. En vanlig bonus är att du får 100% extra på din insättning. Det betyder att om du sätter in 100 kr får du 200 kr på kontot, alltså dubbelt så mycket. Det finns också många insättningsbonusar som ger gratis rundor i bingot. Man kan inte bedöma vilken bonus som är bäst. Det beror på vilken Bingobonus som passar dig bäst.

Bra saker att tänka på när det gäller bingobonusar

Det är en hel djungel av bingon på nätet. Det finns många seriösa bingon och det finns många icke seriösa bingon. Det är därför du är inne här på barabonus.se. Vi har gjort ingående tester av alla bingon som listas här på sidan. Det gör att du som en bingosökande besökare kan känna dig helt trygg när du letar efter en bra bingobonus hos oss. När du själv ska bedöma om en bingo bonus är bra eller inte skall du tänka på några saker. Det första är självklart hur stor bonusen är och hur mycket pengar eller gratis rundor du får. Det andra viktigaste är omsättningskravet. När du får en bonus av bingot kan du inte göra ett uttag innan du omsatt dem x antal gånger. Ett vanligt omsättningskrav är 32 x pengarna du fått i bonus. Så om du fått 100 kr i bonus behöver du spela för 3200 kr innan du kan ta ut vinsten. Det kan låta mycket men man omsätter mycket pengar väldigt snabbt när man spelar bingo.